Soluția inteligentă pentru Monitorizare GPS

În mediul de afaceri și în viața de zi cu zi, adesea ne confruntăm cu diverse probleme și provocări. Timpul este foarte important, putem deveni mult mai eficienți folosind o soluție inteligentă pentru monitorizare GPS! 

Nu-i așa că este frustrant când costurile sunt mai mari decât ar trebui?

Știi deja ca universul digital este în continuă creștere, iar astfel apar noi oportunități în fiecare zi. Uite ce vreau să faci, gandește-te la flota pe care o deții. Îți poți imagina că există un mod mult mai eficient de a o administra? Ei bine, de acum nu mai trebuie să-ți faci griji de aceasta! Însfârșit te vei putea relaxa, știind că acum ai resursele necesare monitorizării și organizării flotei.

rapoarte

Probleme des întâlnite

Tu știi pe unde umblă șoferii? Dacă mașina dispare, ai o soluție să o recuperezi?

Deoarece combustibilul este foarte versatil și ușor de vândut, adesea firmele de transport se confruntă cu furtul acestuia.

În era tehnologiei domeniul transporturilor nu poate fii mai prejos….

Adesea acestea se pierd sau sunt dificil de găsit când ai nevoie mai mare de ele.

Fie că transporți căpșuni, legume sau alte produse sensibile, știim cu toții cât de ușor își pot pierde calitatea.

Adesea ești plecat în delegații sau pe teren și nu ai acces imediat la computer, iar asta îți poate încurca planurile.

monitorizare GPS

În primul rând, BNG Tracking vă oferă cea mai eficientă și inteligentă soluție de monitorizare GPS a vehiculelor, plus înregistrarea offline a rutei parcurse, în cazul în care vehiculul ajunge în zonă fără semnal. Totodată, sistemul oferă analiza celor mai importanți parametrii ai vehiculelor pentru a crește eficiența consumului și gestiunii flotei. Deoarece suntem generația care adoptă conceptul “Lucrează inteligent, nu lucra din greu” (Work smart, not hard), vă aducem posibilitatea de a face toată munca mult mai eficientă și de a lucra inteligent

Module

rapoarte

SCOPUL CĂLATORIILOR

rapoarte

CITIRE DATE CAN

rapoarte

DESCĂRCARE TAHOGRAF

rapoarte

PUNCTE DE INTERES