Gestiune șoferi

Uneori simți că nu ai parte de ajutor? Vrei să ai o soluție de a economisi timpul petrecut pentru sarcini organizatorice?

Organizarea și gestiunea șoferilor poate deveni una dintre cele mai solicitante sarcini. Când simți că nu-ți mai ajunge timpul, nu ai vrea să dispui de resurse mai eficiente?

Sistemul de monitorizare GPS BNG Tracking vă pune la dispoziție modulul de Gestiune șoferi, special pentru a vă ajuta cu organizarea muncii.

Fie că doriți să identificați fiecare șofer, vreți să le înregistrați activitatea și comportamentul în trafic sau doriți să comunicați mai eficient cu ei, BNG Tracking este soluția potrivită!

Mai jos puteți găsi informațiile utile pentru fiecare opțiune in parte.
Identificare șofer

Într-o situație cand mai mulți șoferi folosesc același vehicul, este foarte utilă o opțiune eficientă de a-i putea diferenția. Câte ore a muncit un șofer? Cât timp s-a odihnit celălalt? Care dintre ei a făcut pagube materiale? Cine a depășit viteza?

Toate întrebările de mai sus pot fii rezolvate simplu. Prin posibilitatea identificării șoferilor, folosind un cititor de card, fiecare având un cod unic. De altfel, se pot folosi cititoarele ibutton, acestea funcționând pe același principiu.

  • Rapoarte pentru fiecare șofer în parte
  • Afișarea activității șoferului indiferent de vehiculul pe care îl folosește
  • Opțiune pentru monitorizarea și clasificarea folosirii vehiculului în interes personal și profesinal
  • Afișarea șoferului curent 
Activitate șoferi
Comunicare șoferi

Sunt zile când planul inițial suferă modificări. Astfel, dispecerul este nevoit sa asocieze o nouă comandă șoferului, sau să anunțe schimbarea rutei.

Prin intermerdiul aplicației comunicarea cu șoferii se face direct, fără ca aceștia să fie distrași de la condus.

Deoarece opțiunea este ușor de folosit, crește eficiența comunicării dintre dispecer și șoferi.

Stilul de condus este principalul factor care determină consumul de combustibil. De altfel, siguranța șoferilor poate fii pusă la încercare de un stil de condus agresiv.

Un stil de condus responsabil poate aduce economii de combustibil de până la 20-25%. Pe lângă asta, siguranța șoferilor crește înzecit datorită urmăririi modului în care aceștia conduc.
Comportament șofer (Eco Driving)

Beneficii