Software destinat industriei de transport și case de expediții

O soluție ERP bazată pe eficientizarea timpului și diminuarea costurilor de operarare.
hero-img
Software de transport

Software pentru transport și case de expediții

Domeniul transportului și de logistică este unul  dinamic și complex, procesele se desfășoara intr-un ritm alert, iar buna organizare este un factor esențial în ceea ce privește optimizarea timpului și diminuarea costurilor de operare. Vă punem la dispoziție un algoritm, un software de transport și case de expeditii care funcționează de ani de zile la cel mai înalt nivel din industria de transport. 

Parc auto

Baza de date cu informații legate de fiecare vehicul din flota auto, cum ar fii model, an de fabricație, VIN etc., precum și documentele aferente fiecărei mașini: CMR sau talon.  

Angajați

Informații legate de fiecare angajat din companie, fie că este vorba despre tesa, șoferi sau mecanici. Se pot adăuga documente ce corespund fiecărui angajat cum ar fii buletinul sau permisul auto. 

Documente

Fie că vorbim despre documentele ce țin de fiecare angajat în parte sau de un vehicul din parcul auto, se poate seta notificări pe care le primești automat în cazul în care acestea expiră.

Comenzi

Se pot adăuga comenzi, cu detalii legate de încărcare sau descărcare/încărcări sau descărcări multiple, număr referință, preț, km, informații legate de marfă, și multe alte campuri ce pot fii completate, precum și funcționalități.

Intermediere

Atunci când realizați intermedieri, soluția noastră este perfectă, reduce semnificativ timpul petrecut în întocmirea documentelor, generează automat comanda cu semnătura electronică.

Facturi

Facturile sunt asociate automat cu o comandă sau o intermediere, sunteți atenționat automat atunci când acestea au depășit termenul de plată.

Clienți

Dețineți baza de date cu clienții cu care colaborați, generați rapoarte legate de fiecare client în parte.

Organizator

Puteți anticipa fiecare mișcare pe care trebuie să o efectuați, prin vizualizarea pe un calendar a fiecărui camion cu comanda asociată, daca este de export, import, internă, intermediară sau anulată.

Mentenanță

Se poate determina costurile de întreținere pentru fiecare vehicul în parte, setarea notificărilor recurente pentru schimburi (schimb de ulei, plăcuțe de frână etc.), în funcție de KM preluați din computer-ul mașini și multe alte funcționalități.

Rapoarte

Sunteți interesat de aportul fiecărui vehicul? Câte curse a efectuat un vehicul într-o lună, câte comenzi a inregistrat un dispecer în jumătate de an și multe altele. De aici puteți foarte ușor determina profitabilitatea. 

Semnătura electronică

Generarea comenzilor pentru clienți poate îngreuna procesul de lucru pentru managerii de transport sau dispeceri, sistemul nostru permite realizarea documentelor în mod automat cu semnătura electronică. Râmâne doar să fie trimisă la client. 

Integrat cu sistem de monitorizare GPS

Software transport și case de expeditii, poate fii integrat cu sistemul de monitorizare GPS, BNG Tracking pe care îl punem la dispoziție. Este combinația perfectă, în acest fel, comenzile ajung direct la șofer, acesta vede destinația, iar procesul de lucru este simplificat semnificativ. 

Sistemul poate fii modificat în funcție de necesitățile fiecărei companii

Știm că procesele de lucru diferă de la o companie la alta, de aceea suntem deschiși și flexibili să adaugăm sau să eliminăm funcționalități în funcție de necesitățile și procesele din firma dumneavoastră.

Cum procedăm? Vă punem la dispoziție un cont demo, în care dumneavoastră puteți explora funcționalitățile existente. În cazul în care doriți functionalități diferite, putem schița un plan prin care vă putem livra într-un timp cât mai scurt soluția dorită. 

Locație

Str. Seleusului, Nr. 33,
Oradea, Bihor

Orar

LUNI-VINERI 09:00 – 17:00
SAMBATA-DUMINICA – Inchis

Contact

Telefon: +40 745 312 399
Email: sales@bngtracking.ro