MONITORIZARE GPS ORADEA

monitorizare-gps-oradea

Sistem de monitorizare GPS în Oradea

Fiind un oraș aflat la graniță, orașul Oradea este un oraș de tranzit pentru cei care fac transport de marfă din România. În prezent, există peste 4000 de firme de transport în Oradea, și alte cateva mii care au activități unde sistemul nostru de monitorizare GPS are aplicabilitate.

Monitorizare GPS pe raza municipiului Oradea

Fie că vorbim de mașina personală, sau de o flotă auto, sistemul nostru poate reduce costurile de întreținere printr-o monitorizare exactă a vehiculului. Te aflii în postura de a fii nevoit să petreci mult timp făcând calcule ineficiente în ceea ce privește numărul de km parcurși de către angajații tăi? Cu ajutorul sistemului nostru de monitorizare GPS, poți avea control total asupra flotei, poți monitoriza consumul de carburant, erorile din bord-ul mașini, statusul motorului și multe alte caracteristici.

 

Comunicarea cu șoferii poate fii de cele mai multe ori foarte dificilă, se pot emite detalii ce influențează business-ul în mod negativ, de aceea am creat o aplicație special destinată șoferilor. În acest fel, se poate comunica direct prin intermediul aplicației, se pot trimite documente, se pot semna documente electronic, șoferul confirmă ajungerea la destinație sau îndeplinirea unei sarcini.

Montajul echipamentului de monitorizare GPS în Oradea este gratuit

monitorizare-gps-oradea

Limitarea deplasărilor în scop personal

De multe ori, atunci când oferim o mașină de serviciu, șoferii profită și fac deplasări în interes personal. Cu ajutorul sistemului BNG Tracking, putem evita aceste neplăceri, marcând în aplicație zona(în acest caz zona municipiului Oradea) în care vehiculul îi este permis să circule. În caz că este depășit acest perimetru, dumneavoastră veți fi atenționat în aplicația mobilă. De asemenea, se pot crea anumite rute pe care șoferii sunt obligați să le respecte, în caz contrar veți fii notificat de asemenea în aplicația mobilă. De asemenea, sistemul oferă posibilitatea de monitorizare a rutelor care au fost efectuate în interes personal, sau au fost efectuate sarcini în interes de serviciu. 

Beneficiul acestor restricții impuse, duce la scăderea consumului de carburant, optimizarea timpului, și implicit maximizarea profitului. 

 

Ce trebuie să faci?

Trebuie doar să ne contactezi, iar un coleg v-a stabilii o intâlnire in cel mai scurt timp posibil. 

Alege un pachet

Analizăm împreună nevoile tale, si alegem cel mai bun pachet care vii se potriveste.

IMplementare

După ce am ajuns la un acord asupra serviciilor pe care le doriti, instalăm dispozitivele pe vehicule.

MONITORIZARE

In final, oferim suport și training în Oradea pentru a vă putea monitoriza vehiculele dumneavoastră cât mai ușor. 

Locație

Str. Seleusului, Nr. 33,
Oradea, Bihor

Orar

LUNI-VINERI 09:00 – 17:00
SAMBATA-DUMINICA – Inchis

Telefon: +40 745 312 399
Email: sales@bngtracking.ro