MONITORIZARE GPS TRANSPORT MARFĂ

monitorizare-gps-oradea

Eficiența unui sistem de monitorizare GPS pentru transportul de marfă

Pentru a avea un business de succes în domeniul transportului, este esențial ca managementul flotei auto să fie efectuat la cele mai înalte standarde. Sectorul de activitate este unul foarte dinamic și complex, managerii acestuia întâmpină deseori dificultăți în desfășurarea activităților specifice, aspect care duce de cele mai multe ori la ineficiență și costuri de operare ridicate. BNG Tracking prin complexitatea serviciilor dezvoltate și oferite, contribuie la generarea unei conduceri eficiente și transparente.

Optimizează procesele transportului de marfă prin sistemul nostru de monitorizare GPS

Locația

Urmăriți în timp real locația vehiculelor

Consum combustibil

Rapoarte detaliate legate de consumuld e combustibil

Documente expirate

Evită expirarea documentelor pentru șoferi sau camioane

Optimizare rută

Maximizează profitul fiecărei comenzi

Asigurare marfă

Securizează marfa transportată prin senzori

Notificări

Setează notificări personalizate

Manager de flotă

Ca manager de flotă, este esențial să cunoaștem localizarea exactă și în timp real al flotei deținute, să avem rapoarte privind traseele efectuate și totodată respectarea acestora, km parcurși, combustibilul consumat, opririle și staționările șoferilor, modul în care autovehiculele sunt conduse și utilizate de soferii entității. 

Decizii corecte

Cunoașterea acestor informații absolut esențiale vor oferii posibilitatea de a acționa și de a lua cele mai eficiente decizii în timpii optimi. De asemenea sistemul BNG Tracking pune la dispoziție si monitorizarea atât a autovehiculelor de mare tonaj, cât și a semiremorcilor individual pentru un control exact al temperaturii in mers si staționare, in vederea securizării totale a acesteia precum și multe alte optiuni personalizate.

Locație

Str. Seleusului, Nr. 33,
Oradea, Bihor

Orar

LUNI-VINERI 09:00 – 17:00
SAMBATA-DUMINICA – Inchis

Contact

Telefon: +40 745 312 399
Email: sales@bngtracking.ro